Συχνες Ερωτησεις

Απολύτως. Η RRA είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει νόμιμες άδειες και συμβόλαια για την διαχείριση κινδύνων ενοικίασης ακινήτων. Η RRA έχει ενημερώσει την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και πληροί όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν μένουν ποτέ στα σύστημα της RRA ούτε και έχουμε πρόσβαση. Η RRA έχει συμφωνία με την Stripe για την διεκπεραίωση πληρωμών που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους πληρωμών μέσω κάρτας στον κόσμο. Επίσης προσφέρουμε πληρωμή μέσω PayPal.

Η ασφάλεια των πληροφοριών είναι υψίστης σημασίας για την RRA. Χρησιμοποιούμε τα τελευταία μέσα για την προστασία των πληροφοριών καθώς και κρυπτογράφηση 256-bit που χρησιμοποιείται και από τις τράπεζες.

Η RRA κάνει χρήση δημόσιων και ιδιωτικών βάσεων δεδομένων και δεν τηρεί αρχεία. Ο ενδιαφερόμενος ενοικιαστής μπορεί να ζητήσει τα δεδομένα που έχει καταγράψει η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. από την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.

Η RRA δεν επεμβαίνει στην σχέση του μεσίτη με τους πελάτες της. Μόλις ολοκληρωθεί η αναφορά, η RRA την αποστέλλει μέσω email στον μεσίτη.

Τα βασικά στοιχεία αλλάζουν μέσα από το σύστημα «Ο Λογαριασμός μου». Εάν αλλάξετε ΓΕΜΗ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αναφορά έχει δημιουργηθεί μόνο με βάση την γραπτή άδεια του ενδιαφερομένου να ελεγχθεί και προστατεύει τα προσωπικά του δεδομένα. Η αναφορά προσφέρει κατάλληλες πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή και άρα μπορεί να συζητηθεί με τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη.

Με κάθε παραγγελία λαμβάνετε άμεσα email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας καθώς και τιμολόγιο. Μόλις η RRA ολοκληρώσει την έρευνα για τον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή, θα σας αποστείλει εντός 24 εργάσιμων ωρών

Επιλέξτε την επιλογή Ο Λογαριασμός Μου.

Βεβαίως. Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα και θα απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας όποτε θέλετε χωρίς υποχρέωση. Αν ποτέ θελήσετε να επιστρέψετε, μπορείτε να γραφτείτε ξανά κανονικά.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση. Η εγγραφή είναι απαραίτητη για να πιστοποιούμε ότι είστε όντως μεσίτης. Η υπηρεσία δεν απευθύνεται σε ιδιώτες και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μεσίτες.

Load More